(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, logistiikka- ja kehitysprojektit steriilivalmistuksessa
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesätyöntekijää Orionin steriilivalmistusosastolle. Työtehtäviisi kuuluu osaston logistiikka- ja kehitysprojekteissa avustaminen. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kuukautta. Lisäksi osastolla on heinäkuussa kesäseisakki, joten työhön sisältyy 2-3 viikon tauko. Tehtävä sijaitsee Espoossa.

Yksikön kuvaus

Steriilivalmistusosastolla valmistetaan, täytetään ja tarkastetaan visuaalisesti lääkevalmistepulloja ja -ampulleja. Tuotanto tapahtuu puhdastiloissa, joka vaatii osastokohtaista työvaatetusta ja suojautumista. Lisäksi tiloissa työskennellessä ei saa olla ehosteita, koruja tai kelloa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Toivomme, että olet jo suorittanut kandidaatin tutkinnon tai siihen vaadittavan opintopistemäärän soveltuvissa korkeakouluopinnoissa, esim. tuotantotalouden, prosessi- tai kemiantekniikan alalta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla perustietämystä prosessien ohjaamisesta ja osaston sisäisestä logistiikasta. Lean- ja 5S -prosessien tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme lisäksi hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.