(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, kiinteistöpalveluiden projektit, Espoo/Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Kesätyössä kiinteistöpalvelujen projektien parissa ensisijaisena työtehtävänäsi on prosessikuvauksen ja käytäntöjen luominen projektin tuotoksen siirtämisestä projektiorganisaatiolta kunnossapidon vastuulle. Pääset siis kehittämään uudenlaista prosessia aivan alusta alkaen sekä huolehtimaan sen menestyksekkäästä toteutuksesta. Kesän aikana tarjoamme lisäksi mahdollisuuden tutustua laajasti lääketeollisuuden prosesseihin ja toimintoihin erilaisten projektien ja selvitysten kautta. Tehtävä sijaitsee Espoossa tai Turussa. Työn on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kk. Kesän jälkeen sinulla on myös mahdollisuus jatkaa uusien kiinteistöpalvelujen projektien parissa vaihtelevissa tehtävissä opintojesi ohella.

Yksikön kuvaus

Orionin Kiinteistöpalvelut kuuluvat toimitusketjuun ja vastaavat sitä, että tehdasalueen kiinteistöt mukaan lukien tuotanto- ja laboratoriotoiminnot toimivat moitteettomasti, kustannustehokkaasti sekä lääketeollisuuden vaatimusten mukaisesti. Vastaamme lisäksi rakennuttamistehtävistä, energiatehokkuuden kehittämisestä ja yritysturvallisuudesta. Kiinteistöpalveluissa meitä työskentelee viitisentoista eri tekniikan alojen asiantuntijaa. Kiinteistöpalvelu toimii läheisessä yhteistyössä tuotannon ja laboratorioiden tekniikan sekä projektitoimiston kanssa, minkä johdosta täällä pääsee näkemään monipuolisesti lääketeollisuuden toimintaympäristöä ja tätä kautta kehittämään omaa osaamistaan usealla eri osa-alueella. Tällä hetkellä panostamme suuresti toiminnan kehittämiseen niin kunnossapidon kuin projektitoiminnankin osalta.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan monipuoliseen projektitoimintaan poikkitieteellisessä toimintaympäristössä, jossa pääset työskentelemään eri alojen ammattilaisten kanssa ja hyödyntämään tekniikan parhaita käytäntöjä. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä ihmisten parissa. Olet utelias ja ennakkoluuloton. Uskallat haastaa sekä oman osan osaamisesi että yrityksen nykyiset toimintatavat. Tehtävän suorittaminen menestyksekkäästi edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta.

Lisäksi toivomme sinulta

  • vähintään 180 op laajuisia soveltuvia teknisiä opintoja
  • oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta.

Katsomme myös eduksi

  • aiemman työkokemuksen tekniikan parissa
  • projektiosaamisen
  • ymmärrystä Lean-työkaluista
  • mahdollisuuden jatkaa työskentelyä opintojen ohella kesän jälkeen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!