(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, jatkuvatoimisen valmistuksen kehitys
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Farmasian teollisuus on perinteisesti valmistanut lääkevalmisteita eräprosesseilla, mutta jatkuvatoiminen valmistus (continuous manufacturing) on valtaamassa alaa enenevissä määrin. Etsimme nyt yhtä kesätyöntekijää tukemaan jatkuvatoimiseen valmistukseen liittyvää tutkimusta, joka pitää sisällään syöttö- ja sekoituslaite- sekä materiaalitutkimusta. Myös tiedonkeruu on yksi osa tehtäväkokonaisuutta.

Tehtävä sijaitsee Espoossa, se alkaa kesäkuussa ja kestää noin kolme kuukautta. Tehtävän tarkempi aikataulu on neuvoteltavissa. Olemme lisäksi kiinnostuneita keskustelemaan valittavan henkilön mahdollisuuksista tehdä opinnäytetyö Orionille kesätyön jälkeen.

Yksikön kuvaus

Tulet osaksi Formulation and Manufacturing Development -tiimiä. Formulation and Manufacturing Development on osa Global Pharmaceutical Research (GPR) -organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä. Ryhmä vastaa yhdessä GPR-organisaation muiden ryhmien kanssa alkuperä- ja inhalaatiotuotteiden farmaseuttisesta kehityksestä. Formulation and Manufacturing -ryhmän vastuulla on erityisesti lääkevalmisteiden valmistusmenetelmien kehitys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Etsimme tehtävään aktiivista, käytännönläheistä ja reippaasti työhön tarttuvaa soveltuvan alan opiskelijaa. Toivomme, että sinulla olisi kandidaattitason opintopistemäärää (180 op.) vastaava määrä opintoja tekniikan, prosessiohjauksen tai farmasian alalta. Kokemus laboratorioympäristöstä katsotaan eduksi.