(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, inhalaatioanalytiikka
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Kesätyössäsi toimit tutkimusavustajan tehtävissä Inhalation Product Development -ryhmässä, joka vastaa inhalaatioiden tuotekehityksestä ja siihen liittyvästä analytiikasta. Työtehtäviisi kuuluu tuotekehitysvaiheessa olevien inhalaatiovalmisteiden pienhiukkasjakauma- ja annospitoisuusmääritysten tekeminen. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kuukautta. Tehtävä sijaitsee Espoossa.

Yksikön kuvaus

Inhalaatiotuotekehitysryhmä on osa Global Pharmaceutical Research organisaatiota Orionin Tutkimuksessa ja kehityksessä. Ryhmä vastaa inhalaatioiden tuotekehityksestä sekä tuotekehityksen aikaisesta analytiikasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Toivomme, että olet opinnoissasi jo suorittanut kandidaatin tutkinnon tai siihen vaadittavan opintopistemäärän (180 op.) esimerkiksi kemiassa tai farmasiassa. Odotamme lisäksi hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!