(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, HR
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme henkilöstöhallinnon tehtävistä kiinnostunutta ja energistä kesätyöntekijää Espooseen. Tehtäviisi kuuluu vaihtelevia HR-töitä, kuten rekrytoinnissa, valmennuksissa ja koulutuksissa avustamista sekä erilaisten materiaalien ja raporttien tuottamista. Tehtäviä voidaan räätälöidä myös valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Yksi tärkeä osa toimintaamme on työnantajamielikuvan kehittäminen ja seuraaminen. Osana työnantajamielikuvatyötä pääset kesän aikana suunnittelemaan ja toteuttamaan Faasi1-kesätyöohjelman tapahtumia itsellesi ja Faasi1-kollegoillesi. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän noin 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Etsimme Henkilöstöosastolle kesävahvistusta! Tiimimme laajaan tehtäväkenttään kuuluu koko organisaation tukeminen henkilöstöasioissa. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja innovatiivisia HR-palveluja henkilöstöllemme, jotta jokaisella meistä on parhaat mahdolliset eväät työskennellä ja kehittää ammattitaitoamme.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti henkilöstöosaston toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. HR:ssä saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Kannat vastuusi osana kokonaisuutta ja autat mielellään muita erilaisissa HR-tehtävissä. Organisoit ja koordinoit asioita mielelläsi sekä kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa.

Lisäksi toivomme sinulta

  • vähintään 180 op. laajuisia soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. kasvatustieteellisiä, käyttäytymistieteellisiä, kaupallisia tai viestinnän opintoja)
  • oma-aloitteista, proaktiivista ja systemaattista työotetta
  • hyvää viestintäosaamista myös sosiaalisessa mediassa
  • vahvaa tietoteknistä perusosaamista
  • kekseliäisyyttä ja heittäytymiskykyä
  • hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!