(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, fysikaalinen farmasia
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesän ajaksi harjoitteluun tutkimuksellisesta laboratoriotyöstä kiinnostunutta opiskelijaa, joka on innostunut lääkkeiden farmaseuttisesta kehityksestä ja fysikaalisista ominaisuuksista.

Tulet työskentelemään lääkeaineiden, lääkevalmisteiden, puolivalmisteiden ja apuaineiden fysikaalisten analyysien parissa. Tehtäviisi kuuluu tutkimuksen ja kehityksen sekä laadunvalvonnan näytteiden analysoiminen käyttäen useita fysikaalisia tekniikoita, kuten XRD, LDP, DSC, DVS ja eri mikroskooppitekniikoita. Raportoit, arvioit ja tarkastat analyysituloksia GMP-vaatimusten mukaisesti.

Harjoittelu sijoittuu toukokuusta syyskuun loppuun olevalle ajanjaksolle ja sijaitsee Espoossa. Harjoittelun tarkempi kesto on sovittavissa, mutta perehdytyksestä johtuen toiveena on ainakin 3 kuukauden mittainen jakso.

Yksikön kuvaus

Työskentelet fysikaalisen analytiikan laboratoriossa Drug Product Development -tiimissä, joka kuuluu Global Pharmaceutical Research -toimintoon osana Tutkimus ja Kehitys -organisaatiota. 

Drug Product Development -tiimissä työskentelee tutkijoita ja laborantteja monelta tieteenalalta. Fysikaalisen analytiikan laboratorio on osa tätä tiimiä. Ryhmän tutkijat työskentelevät Orionin tutkimushankkeissa formulaation, kemiallisen analytiikan ja fysikaalisen analytiikan parissa. Fysikaalisen analytiikan laboratorio tarjoaa analyysipalveluja tutkimukselle ja kehitykselle, laadunvalvonnalle ja Fermionille. Yhdessä vastaamme lääkevalmisteiden kehityksestä ihmisille ja eläimille lääkekehityksen tutkimuksellisessa vaiheessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Tykkäät tehdä töitä käsilläsi ja koet työn laboratoriolaitteiden ja -järjestelmien kanssa mielekkäänä. Sinua kiinnostaa tutkia ilmiöitä pintaa syvemmältä selvittäen niissä piileviä yksityiskohtia. Kannat vastuusi osana tiimiä ja autat mielellään muita laboratoriotöissä. Laboratorion työtavat ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on jo kokemusta analyyttisessä laboratoriossa työskentelystä. Kokemus fysikaalisista analyysitekniikoista katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja vähintään 2 vuoden opintojen verran (esim. farmasia, fysiikka, kemia, kemian tekniikka, laboratorioala)
  • Oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta
  • Kykyä sopeutua vaihtuviin tilanteisiin
  • Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!