(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, Fermion R&D kemiantekniikka
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kahta vähintään kandidaatin tutkinnon suorittanutta kemiantekniikan opiskelijaa kesätöihin Fermionin R&D:hen. Toinen tehtävistä sijoittuu koetehtaalle ja toinen Process R&D-ryhmään. Molemmat tehtävät sisältävät teknisiä laitteisiin ja prosesseihin liittyviä suunnittelu-, selvitys- ja dokumentointitöitä. Koetehtaan tehtävä sisältää myös teknisten järjestelmien ja töiden valvontaa kesän aikana. Kesätöiden on suunniteltu alkavan toukokuun aikana ja kestävän 3-4 kuukautta. Molemmat tehtävät sijaitsevat Espoossa.

Yksikön kuvaus

Fermionin R&D:ssä vastaamme lääkeaineiden synteesireittien kehityksestä ja optimoinnista teollisen mittakaavan tuotantoprosesseiksi, jotka ovat turvallisia, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä. Lääkeaineet, joiden parissa työskentelemme ja joita tuotamme, ovat sekä geneerisiä että Orionin alkuperälääkeaineita. Asiakkainamme ovat lääkefirmat maailmanlaajuisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- prosessiteollisuuden yksikköoperaatioiden perusteiden ja laitteiden tuntemista
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- työyhteistyötaitoja ja joustavuutta
- soveltuvia kemiantekniikan korkeakouluopintoja.

 Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!