(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, Discovery Analytics
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesätyöntekijää analyyttiseen tutkimuslaboratorioon Espooseen. Tehtävän pääpaino on lääketutkimukseen liittyvien analyysien suorittamisessa ja laboratorion ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuun alussa ja kestävän neljä kuukautta.

Yksikön kuvaus

Discovery Analytics on osa Orionin tutkimuksen ja tuotekehityksen Global Medicine Design-organisaatiota. Discovery Analytics-ryhmä tuottaa innovatiivisia analyyttisiä palveluja Orionin R&D-projekteille. Ryhmän päätehtäviä ovat analyyttinen kehitys ja kemialliset analyysit uusille tutkimusmolekyyleille sekä rakennetutkimukset. Tärkeimmät analyysimenetelmät ovat (U)HPLC, GC, MS ja NMR.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää perusosaamista kemiallisessa analyysilaboratoriossa toimimisesta ja tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme työkokemuksen kautta karttunutta osaamista kromatografiasta sekä englannin kielen sujuvaa suullista osaamista. Tehtävään soveltuva pohjakoulutus voi olla esimerkiksi kemistin, biokemistin tai proviisorin yliopisto-opinnoista. Opintojen tulisi olla loppuvaiheessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!