(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, data-analytiikka/statistiikka, Espoo tai Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme datan käsittelystä ja statistiikasta kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa kesätöihin Orionin toimitusketjuun. Data-analyytikkona / statistikkona olet osa toimitusketjun kehitysryhmää, johon kuuluu noin 15 ammattilaista. Roolisi on tukea kehitysprojekteja, ongelmanselvityksiä sekä raportointisovellusten kehitystä. Lisäksi autat datan hallinnan kehittämiseen sekä tuotteiden ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Teet tiivistä yhteistyötä toisten statistikkojen sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kesätyön on suunniteltu alkavan touko- tai kesäkuussa ja kestävän noin 3 kuukautta. Tehtävä voi sijaita joko Espoossa tai Turussa.

Yksikön kuvaus

Orionin toimitusketju vastaa tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja tuotteiden kilpailukykyisestä kustannuksesta. Tuotteiden toimitusketju kattaa koko lääkevalmistuksen prosessin raaka-aineiden hankinnasta ja valmistuksesta tuotteiden valmistukseen, pakkaamiseen ja toimittamiseen asiakkaille, tukkuliikkeisiin, tytäryhtiöille tai toisille lääkeyhtiöille. Toimitusketjussa työskentelee noin 1300 ammattilaista. Kaikki tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja ne sijaitsevat Espoossa, Turussa, Salossa ja Kuopiossa. Yhteistyöverkostomme on laaja globaaliverkosto kattaen toimittajat, jakelijat ja asiakkuudet.

Tarjoamme

Toimitusketjun kehitysryhmässä pääset avainpaikalle kehittämään suomalaista lääkeyhtiötä. Toimit globaalissa liiketoimintaympäristössä lääketeollisuuden huippuosaajien parissa, sekä sisäisten sidosryhmien että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Toimitusketjun kehitysryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan näköalapaikalta Orionin menestyksen luomiseen ja toteutukseen toimitusketjun alueelta.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- 2-4 vuotta korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta
- ohjelmointiosaamista sekä tilastollisten ohjelmistojen hallitsemista (Orionilla käytössä SAS)
- yhteistyökykyä: olet vahva tiimipeluri ja sinulle on luontevaa työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa
- sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme

- aloitteellisuutta, aikaansaavuutta sekä innostavaa ja positiivista lähestymistapaa
- uteliasta asennetta löytää ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta
- analyyttistä kykyä tunnistaa asioiden syy-seuraus-suhteita.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!