(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, audiovisuaalinen koulutusmateriaali, Espoo tai Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tehtävän kuvaus

Haluatko tulla tekemään jotakin aivan uutta? Etsimme innokasta ja innovatiivista kesätyöntekijää luomaan uudenlaista audiovisuaalista koulutusmateriaalia tablettivalmistuksen pariin. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa opastusvideo tuotantolaitteen asennuksen ja purkamisen perehdytykseen liittyen. Toteutuksessa voidaan hyödyntää myös uusimpia oppimisvälineitä, kuten VR-teknologiaa. Tässä tehtävässä luovuus on valttia!

Tehtävässäsi tulet toimimaan yrityksen sisällä monien eri sidosryhmien kanssa, niin tuotannon kuin tekniikan ammattilaisten parissa. Tehtävän on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kuukautta. Voit sijoittua joko Espoon tai Turun tehtaallemme, mutta tehtävä vaatii ajoittain liikkumista toimipaikkojen välillä. Työtehtävä ei kuitenkaan vaadi omaa autoa.

Yksikön kuvaus

Tekniset toiminnot -yksikkö varmistaa, että tuotannon laitteet ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset. Lisäksi Tekniset toiminnot vastaa niiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa. Toimitusketjun tablettiprosessin tekninen tiimi vastaa tablettiprosessin tuotantolaitteiden kunnossapidosta ja kehittämisestä Espoon ja Turun tehtailla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Ensisijaisesti toivomme, että sinulla olisi intoa, kekseliäisyyttä ja rohkeutta luoda uutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Lisäksi toivomme että sinulla olisi opintoja soveltuvalta alalta, esim. media-ala, viestintä tai kasvatustieteet, sekä tietoa ja osaamista erilaisista opetusmenetelmistä ja –teknologioista. Aiempi kokemus sisällöntuotannosta ja koulutusmateriaalin tuottamisesta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.