(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, HRD Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme oppimisesta innostunutta ja energistä kesätyöntekijää Learning Solution -tiimiimme Espooseen. Päätehtävänäsi on suunnitella ja tuottaa digitaalisia oppimissisältöjä asiantuntijoille ja esimiehillemme. Ideoit myös digimateriaalin tuottamisen palvelukonseptia Orionille. Tehtäviisi kuuluu myös muita vaihtelevia HR-töitä kuten valmennuksissa ja koulutuksissa avustamista sekä erilaisten materiaalien ja raporttien tuottamista.  Tehtäviä voidaan räätälöidä myös valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän noin 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Etsimme HR:ään Learning Solutiion -tiimiin kesävahvistusta! Tiimimme kehittää ja toteuttaa vaikuttavia  oppimisratkaisuja Orionin asiantuntijoille ja esimiehille. Tavoitteenamme on varmistaa erinomainen työntekijäkokemus sekä tarjota laadukkaita ja innovatiivisia HR-palveluja henkilöstöllemme, jotta jokaisella meistä on parhaat mahdolliset eväät työskennellä ja kehittää ammattitaitoamme.

Tarjoamme

Pääset vauhdittamaan oppimiskultturiamme ja ideoimaan uusia, moderneja oppimisratkaisuja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. HR:ssä saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Kannat vastuusi osana kokonaisuutta ja autat mielellään muita erilaisissa HR-tehtävissä. Organisoit ja koordinoit asioita mielelläsi sekä kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa.

Lisäksi toivomme sinulta

  • vähintään 180 op. laajuisia soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. kasvatustieteellisiä, käyttäytymistieteellisiä, kaupallisia tai teknisiä)
  • oma-aloitteista, proaktiivista ja systemaattista työotetta
  • vahvaa tietoteknistä perusosaamista
  • kokemusta digioppimisen materiaalien tuottamisesta
  • valmiutta hyödyntää visuaalisia ratkaisuja oppimisen tueksi
  • pedagogista ymmärrystä
  • kekseliäisyyttä ja heittäytymiskykyä
  • hyvää englannin kielen taitoa

Haethan tehtävää viimeistään 9.2. mennessä!