(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, HR Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme henkilöstöhallinnon tehtävistä kiinnostunutta ja energistä kesätyöntekijää Espooseen. Yksi tärkeä osa toimintaamme on työnantajamielikuvan kehittäminen ja seuraaminen. Osana työnantajamielikuvatyötä pääset kesän aikana suunnittelemaan ja toteuttamaan Faasi1 Trainee-ohjelman tapahtumia itsellesi ja Faasi1-kollegoillesi.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita vaihtelevia HR-töitä, kuten viestinnässä ja rekrytoinneissa avustamista. Tehtäviä voidaan räätälöidä myös valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Trainee-ohjelman on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän noin 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Etsimme Henkilöstöosastolle kesävahvistusta! Tiimimme laajaan tehtäväkenttään kuuluu koko organisaation tukeminen henkilöstöasioissa. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja innovatiivisia HR-palveluja henkilöstöllemme, jotta jokaisella meistä on parhaat mahdolliset eväät työskennellä ja kehittää ammattitaitoamme.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti henkilöstöosaston toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Kannat vastuusi osana kokonaisuutta ja autat mielellään muita erilaisissa HR-tehtävissä. Organisoit ja koordinoit asioita mielelläsi sekä kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa.

Lisäksi toivomme sinulta

  • vähintään 180 op. laajuisia soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. kasvatustieteellisiä, käyttäytymistieteellisiä, kaupallisia tai viestinnän opintoja)
  • oma-aloitteista, proaktiivista ja systemaattista työotetta
  • hyvää viestintäosaamista myös sosiaalisessa mediassa
  • vahvaa tietoteknistä perusosaamista
  • kekseliäisyyttä ja heittäytymiskykyä
  • hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!