(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Fermion Koetehdas/PRD Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tehtävä sijoittuu joko Fermionin Espoon koetehtaalle tai Fermionin Process Research & Development-ryhmään (PRD). Koetehtaalle sijoittuva tehtävä sisältää perehtymistä laitteisiin ja tiloihin, teknistä dokumentointia, selvitystehtäviä, suunnittelua ja ohjeiden laatimista. PRD-ryhmän tehtävä sisältää suunnittelu- ja kehitystehtäviä hyödyntäen laskentaohjelmistoja, tulosten raportointia ja teknistä dokumentointia. Molemmat tehtävät liittyvät lääkeaineiden kehitykseen ja valmistukseen.   

Yksikön kuvaus

Fermionin tuotekehityksessä vastaamme lääkeaineiden synteesireittien kehityksestä ja optimoinnista teollisen mittakaavan tuotantoprosesseiksi, jotka ovat turvallisia, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä. Lääkeaineet, joiden parissa työskentelemme ja joita tuotamme ovat sekä geneerisiä että Orion Pharman alkuperäislääkeaineita. Asiakkainamme ovat lääkefirmat maailmanlaajuisesti.

Tarjoamme

Olet mukana kehittämässä lääkeaineiden teollista valmistusta alueen huippuyksikössä ja saat mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Tarjoamme haasteellisen sekä monipuolisen työn dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Omien tehtäviesi lisäksi tarjoamme kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • työyhteistyötaitoja ja joustavuutta
  • organisointikykyä, loogista ajattelua ja aloitteellisuutta
  • kemian- tai prosessitekniikan korkeakouluopintoja, vähintään jo 2 vuotta opintoja takana

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.