(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, eLearning Trainee, Turku/Espoo
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten traineeden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

Tehtävän kuvaus

Päätehtävänäsi Medical and Regulatory eLearning Traineena on suunnitella ja tuottaa digitaalisia oppimissisältöjä asiantuntijoille ja esimiehillemme ennakolta tuotettujen käsikirjoitusten pohjalta. Tehtävän aloitus ja tehtävään perehdyttäminen tapahtuu Orionin Turun toimipisteessä. Varsinaista työtä voi tehdä myös etänä sekä Espoon toimipisteessä. Tehtävään haetaan kahta Faasi1-traineeta.

Yksikön kuvaus

Tehtävä sijoittuu R&D:n osastoon Global Medical, Regulatory and Pharmacovigilance, ja työtä tehdään läheisessä yhteistyössä lääketieteellisten ja myyntilupa-asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti R&D:n toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kesän aikana saat myös kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin!

Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kesäksi 2021!

Odotamme sinulta

  • kyvykkyyttä omaksua uutta tietoa nopeasti
  • kokemusta digioppimisen materiaalien tuottamisesta
  • visionääristä näkemystä ja rohkeutta tuoda sitä esille
  • valmiutta hyödyntää visuaalisia ratkaisuja oppimisen tueksi
  • tehtävää tukevaa koulutusta ja hyvää englanninkielen taitoa.

Lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 31.1.2021 mennessä! Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista voit lukea Orionin sivuilta.