(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Discovery Analytics Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme traineeta kesäksi analyyttiseen tutkimuslaboratorioon Turkuun. Tehtävän pääpaino on lääketutkimukseen liittyvien, in vitro biologisia tutkimuksia tukevien analyysien suorittamisessa ja laboratorion ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Trainee-ohjelman on suunniteltu alkavan toukokuun alussa ja kestävän neljä kuukautta.

Yksikön kuvaus

In vitro support bioanalytics -tiimi on osa Orionin tutkimuksen ja tuotekehityksen Global Medicine Design -organisaatiota. Tiimi tuottaa innovatiivisia analyyttisiä palveluja Orionin R&D-projekteille. Tiimi vastaa analyyttisten menetelmien kehittämisestä ja analyysien suorittamisesta osana uusien tutkimusyhdisteiden in vitro biologisia tutkimuksia. Tärkeimmät analyysimenetelmät ovat kromatografia ja massaspektrometria. Käytössämme on modernit UV- ja fluoresenssidetektoreilla varustetut kromatografialaitteistot sekä kolmoisquadrupolimassalaitteistot. 

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti in vitro -bioanalytiikan toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää perusosaamista kemiallisessa analyysilaboratoriossa toimimisesta ja tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme työkokemuksen kautta karttunutta osaamista kromatografiasta ja massaspektrometriasta sekä englannin kielen sujuvaa suullista osaamista. Tehtävään soveltuva pohjakoulutus voi olla esimerkiksi kemistin, biokemistin tai proviisorin yliopisto-opinnoista. Opintojen tulisi olla loppuvaiheessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!