(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Discovery Analytics DA Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesätyöntekijää Discovery analytiikan kromatografialaboratorioon Espooseen. Tehtävänäsi on kesän aikana selvittää LC-MS reaktionseuranta-analytiikan työnkulun automatisointiin liittyviä haasteita laitteistojen ja ohjelmistojen osalta sekä tutustua millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Tutustuisit nykyiseen prosessiin ja tekisit suunnitelman työnkulun automatisoimiseksi.    

Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuun alussa ja kestävän neljä kuukautta.

Yksikön kuvaus

Discovery Analytics on osa Orionin tutkimuksen ja tuotekehityksen Global Medicine Design -organisaatiota. Discovery Analytics -ryhmä tuottaa innovatiivisia analyyttisiä palveluja Orionin R&D-projekteille. Ryhmän päätehtäviä ovat analyyttinen kehitys ja kemialliset analyysit ja puhdistukset uusille tutkimusmolekyyleille, fysikokemialliset määritykset sekä rakennetutkimus. Tärkeimmät analyysimenetelmät ovat (U)HPLC, GC, MS ja NMR.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti Discovery analytiikan kromatografialaboratorioon toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta laboratorion automaatiosysteemeihin, perusosaamista kemiallisesta analytiikasta sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme työkokemuksen kautta karttunutta osaamista laboratoriotyöskentelystä sekä englannin kielen sujuvaa suullista osaamista. Tehtävään soveltuva pohjakoulutus voi olla esimerkiksi kemistin tai automaatioalan insinöörin yliopisto-opinnoista. Opintojen tulisi olla loppuvaiheessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!