(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Corporate Responsibility Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme vastuullisuustehtävistä kiinnostunutta auttamishaluista korkeakouluopiskelijaa harjoitteluun. Tehtäviisi kuuluu vaihtelevia töitä Yritysvastuu-yksikössä, kuten erilaisten materiaalien ja raporttien laatimista, intran päivittämistä sekä sisäistä vastuullisuusviestintää. Valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan voit päästä osallistumaan myös esimerkiksi koulutusmateriaalien laatimiseen ja toteuttamiseen.

Harjoittelun on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän noin 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Etsimme Yritysvastuu-yksikköön kesävahvistusta Espooseen! Yritysvastuu-yksikkö on vastuussa yritysvastuun toteuttamisesta ja sen kehittämisestä toiminnassamme kokonaisvaltaisesti. Orionin yritysvastuuohjelman keskeisimmät teemat ovat potilasturvallisuudesta ja lääkesaatavuudesta huolehtiminen, vastuu ympäristöstä, huolenpito orionilaisista sekä toiminnan eettisyys ja läpinäkyvyys. Pienessä tiimissä toteutamme ja kehitämme edelleen yritysvastuuohjelmaa aktiivisessa yhteistyössä konsernin eri toimintojen kanssa. Tiimimme laajaan tehtäväkentään kuuluu myös koko organisaation tukeminen vastuullisuusasioissa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti Vastuullisuus-yksikön toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Kannat vastuusi osana kokonaisuutta ja autat mielellään muita erilaisissa vastuullisuustehtävissä. Olet kiinnostunut vastuullisuudesta ja jo monipuolisesti perehtynytkin aihepiiriin opinnoissasi.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • Vähintään 180 op laajuisia soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. teknillisiä, kaupallisia tai viestinnän opintoja)
  • Oma-aloitteista, proaktiivista ja systemaattista työotetta
  • Hyvää viestintäosaamista
  • Vahvaa tietoteknistä perusosaamista, ml. MS Excel
  • Kekseliäisyyttä
  • Sujuvaa englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 9.2. mennessä!