(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Biopharmaceutics Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tarjolla on tehtävä analyyttisessä tutkimuslaboratoriossa Espoossa. Tässä tehtävässä pääpaino on lääketutkimukseen liittyvien kemiallisten analyysien suorittamisessa ja laboratorion ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Kesätyön on suunniteltu alkavan touko-kesäkuussa ja kesto on 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Biopharmaceutics ryhmä koostuu kemiallisen ja fysikaalisen analytiikan sekä formulaatiokehityksen asiantuntijoista. Työskentelemme osana tutkimusprojekteja, joissa tehtävänämme on kehittää biofarmaseuttisia työkaluja ennustamaan lääkeaineen imeytymistä. Biopharmaceutics ryhmä on osa Global Pharmaceutical Research -organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä.

Tämä tehtävä sijoittuu tiimin kemiallisen analytiikan laboratorioon, jossa pääpaino on lääkeainemolekyylien fysikokemiallisten ominaisuuksien karakterisoinnissa nestekromatografisin menetelmin.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa, johon saat kattavan perehdytyksen ja mahtavat kollegat koko kesäksi! Pääset näyttämään kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Edellytämme tarkkuutta, huolellisuutta, reipasta otetta ja perusosaamista kemiallisessa analyysilaboratoriossa toimimisesta. Edellytämme vähintään teoriapohjaista osaamista kromatografiasta. Lisäksi arvostamme käytännon laboratoriokokemusta sekä englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Tehtävään soveltuva pohjakoulutus voi olla esim. kemistin, biokemistin tai proviisorin yliopisto-opinnoista. Opintojen tulee olla loppuvaiheessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!