Faasi1, Biopharmaceutics Trainee, analyyttinen
Orion Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten traineeden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

Tehtävän kuvaus

Tarjolla on tehtävä analyyttisessä tutkimuslaboratoriossa Turussa. Tässä tehtävässä pääpaino on lääketutkimukseen liittyvien dissoluution suorittamisessa ja laboratorion ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Kesätyön on suunniteltu alkavan touko-kesäkuussa ja kesto on 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Biopharmaceutics ryhmä koostuu analytiikan, fysikaalisen analytiikan sekä formulaatiokehityksen asiantuntijoista. Työskentelemme osana tutkimusprojekteja, joissa tehtävänämme on kehittää biofarmaseuttisia työkaluja ennustamaan lääkeaineen imeytymistä. Biopharmaceutics ryhmä on osa Pharmaceutical Research and Development-organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä.

Tämä tehtävä sijoittuu tiimin analytiikan laboratorioon Turussa, jossa pääpaino on lääkeainemolekyylien dissoluution karakterisoinnissa. Työssä pyritään löytämään sopiva malliaine µFluxin membraanin eheyden tutkimiselle, ja määrittämään sallitut maksimipitoisuudet µFluxissa tavallisimmin tutkittaville suspensioapuaineille.

Työnohjaajat: Krista Ojala ja Terhi Oja

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa, johon saat kattavan perehdytyksen ja mahtavat kollegat koko kesäksi! Pääset näyttämään kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin!

Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme kesäksi 2021!

Edellytykset

Edellytämme tarkkuutta, huolellisuutta, reipasta otetta ja perusosaamista kemiallisessa analyysilaboratoriossa toimimisesta. Edellytämme vähintään teoriapohjaista osaamista kromatografiasta. Lisäksi arvostamme käytännon laboratoriokokemusta sekä englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Tehtävään soveltuva pohjakoulutus voi olla esim. kemistin, biokemistin tai proviisorin yliopisto-opinnoista. Opintojen tulee olla loppuvaiheessa.

Lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 31.1.2021 mennessä! Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista voit lukea Orionin sivuilta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot