(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Automaatio Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme Fermionin Hangon tehtaan Teknisten operaatioiden automaatioryhmään traineeta kesäksi 2020. Fermion Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä Orionin omaan käyttöön että ulkopuolisille asiakkaille.

Töiden aloitus ja kesto voidaan sopia opiskelun mukaan ajoittuen kesäkuukausille.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluu

  • projekteihin liittyvän dokumentaation tekemistä ja päivitystä esim. projektien eri vaiheissa
  • käyttäjävaatimusten ja toimintaohjeiden laadintaan / päivitykseen liittyviä tehtäviä
  • muutoksenhallintaprosessin dokumentoinnin tehtäviä
  • käyttöönottotöiden valvontaa ja tukemista kentällä yhteistyössä alihankkijoiden kanssa
  • osallistuminen kesällä toteutettaviin kehitysprojekteihin automaatioresurssina. Kesällä tehdään iso järjestelmäpäivitys, joka asennuksineen, testauksineen ym. töineen on haastava ja mielenkiintoinen kokonaisuus.

Yksikön kuvaus

Fermionin Hangon automaatioryhmä on osa Tekniset operaatiot -yksikköä, joka vastaa toimitusketjun tuotantotekniikasta ja kunnossapidon operatiivisesta toiminnasta. Yksikön tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että tuotannon keskeisten toimintojen laitteet, tilat ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset.

Automaatioryhmä vastaa toimitusketjun prosessi-, koneautomaatio- ja tehdasjärjestelmistä Fermionin Hangon tehdaspaikkakunnalla. Käytössä ovat Honeywellin prosessi- ja kiinteistöautomaatiota, Valmetin prosessiautomaatiota, logiikoita jne.

Operatiivisessa toiminnassa automaatioryhmä vastaa järjestelmien kunnossapidosta ja ylläpidosta sekä tukee paikallista kunnossapitoa vikatilanteissa. Ryhmä vastaa järjestelmien kehittämisestä ja niihin liittyvistä projekteista sekä osallistuu toiminnan muutos- ja kehitysprojekteihin sekä toimitusketjun ja tietojärjestelmien osalta yhtymä-tasolla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä suomalaisessa lääkeyrityksessä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi kehittämiseen. Tiimissämme on luottamuksellinen ja erilaisuutta arvostava ilmapiiri. Meillä pääset työskentelemään laajan sidosryhmäkentän kanssa ja saat vastuuta osaamisesi kasvaessa. Liukuva työaika auttaa myös sovittamaan vapaa ajan työntekoon. Toivomme löytävämme henkilöitä, joita voisimme palkata seuraavana kesänä uudestaan. Meillä viihdytään, ja haluamme onnistua yhdessä!

Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Etsimämme henkilöt voivat olla vielä opintojensa alkupuolella tai lähellä valmistumista olevia automaatioalan, IT-alan tai muun soveltuvan alan opiskelijoita. Toivomme, että hakijoilla on vahva kiinnostus automaatiotekniikkaan, jota voi hakemuksessaan ilmentää esimerkiksi alan harrastuneisuudella tai aiemmalla työkokemuksella. Tehtävässä menestyvät itsenäisen ja rohkean työotteen omaavat henkilöt, jotka suhtautuvat positiivisesti eteen tuleviin haasteisiin.

Lisäksi toivomme hyvää dokumentointitaitoa suomen kielellä, hyvää englannin kielen kirjallista osaamista sekä näppäryyttä Office-ohjelmistojen kanssa. Arvostamme myös Autocad-osaamista ja SAP-järjestelmän käyttöosaamista.

Kiinnostuitko tehtävästä automaation parissa? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.