(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Automaatio Trainee, Espoo, Turku tai Salo
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme Orionin lääketehtaiden automaatio-osastolle kahta Faasi1-harjoittelijaa.

Harjoittelun on suunniteltu alkavan toukokuussa, kestävän 3-4 kuukautta ja sijaitsevan Espoossa tai Turussa, mahdollisesti myös Salossa.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat

  • projekteihin liittyvän dokumentaation tekemistä ja päivitystä esim. projektien eri vaiheissa
  • käyttäjävaatimusten ja toimintaohjeiden laadintaan / päivitykseen liittyviä tehtäviä
  • muutoksenhallintaprosessin dokumentoinnin tehtäviä
  • osallistuminen toteutettaviin kehitysprojekteihin automaatioresurssina.

Yksikön kuvaus

Orionilla automaatio-osasto on osa Tekniset toiminnot -yksikköä, joka vastaa toimitusketjun tuotantotekniikasta ja kunnossapidon operatiivisesta toiminnasta. Yksikön tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että tuotannon keskeisten toimintojen laitteet, tilat ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset. Yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa tekniset toiminnot johtaa lääkevalmistetuotannon operatiivista toimintaa ja vastaa osaltaan sen kehittämisestä vastaten muutoksista, mukaan lukien investoinnit tekniikan osalta.

Automaatioryhmä vastaa toimitusketjun prosessi-, koneautomaatio- ja tehdasjärjestelmistä kaikilla Orionin tehdaspaikkakunnilla. Operatiivisessa toiminnassa automaatioryhmä vastaa järjestelmien kunnossapidosta ja ylläpidosta sekä tukee paikallista kunnossapitoa erityisesti vikatilanteissa. Ryhmä vastaa järjestelmien kehittämisestä ja niihin liittyvistä projekteista sekä osallistuu toiminnan muutos- ja kehitysprojekteihin sekä toimitusketjun ja tietojärjestelmien osalta yhtymä-tasolla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä suomalaisessa lääkeyrityksessä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi kehittämiseen. Tiimissämme on luottamuksellinen ja erilaisuutta arvostava ilmapiiri. Meillä pääset työskentelemään laajan sidosryhmäkentän kanssa ja saat vastuuta osaamisesi kasvaessa. Liukuva työaika auttaa myös sovittamaan vapaa-ajan työntekoon. Toivomme löytävämme henkilöitä, joita voisimme palkata seuraavana kesänä uudestaan. Meillä viihdytään, ja haluamme onnistua yhdessä!

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Etsimämme henkilöt voivat olla vielä opintojensa alkupuolella tai lähellä valmistumista olevia automaatioalan, IT-alan tai muun soveltuvan alan opiskelijoita. Toivomme, että hakijoilla on vahva kiinnostus automaatiotekniikkaan, jota voi hakemuksessaan ilmentää esimerkiksi alan harrastuneisuudella tai aiemmalla työkokemuksella. Tehtävässä menestyvät itsenäisen ja rohkean työotteen omaavat henkilöt, jotka suhtautuvat positiivisesti eteen tuleviin haasteisiin.

Lisäksi toivomme hyvää dokumentointitaitoa suomen kielellä, hyvää englannin kielen kirjallista osaamista sekä näppäryyttä Office-ohjelmistojen kanssa. Arvostamme myös Autocad-osaamista, matkustusvalmiutta eri tehtaille (Espoo, Salo ja Turku), SAP-järjestelmän käyttöosaamista ja serialisoinnin tuntemusta.

Kiinnostuitko Faasi1-harjoittelupaikasta automaation parissa? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.