(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Assistant Trainee, myynti ja markkinointi
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat Suomen myynti- ja markkinointiorganisaation erilaiset avustavat assistentin työt mm. asiakaspuheluihin vastaaminen, laskujen tiliöinti, materiaalien postitus, erilaisten raporttien laatiminen, verkkosivustojen päivitykset, tuotepäälliköjen avustaminen sekä muut avustavat projektit.

Tehtäviä voidaan jossain määrin räätälöidä valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Yksikön kuvaus

Suomen myynti- ja markkinointiorganisaatio edistää Orionin ihmislääkkeiden ja itsehoitovalmisteiden myyntiä. Pääkohderyhmiämme ovat apteekit, lääkärit, hoitajat ja kuluttajat. Meitä on yhteensä noin 90, Espoon toimipisteessä meitä on 30. Olemme iloinen ja aktiivinen porukka ja meillä on hyvä tekemisen meininki!

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti kotimaisen lääkeyrityksen myynnin ja markkinoinnin toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme.

Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kanssamme kesäksi 2020!

Edellytykset

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta. Kannat vastuusi osana kokonaisuutta ja autat mielellään muita erilaisissa tehtävissä. Koulutustaustasi voi olla kauppatieteellinen, farmaseuttinen tai luonnontieteellinen.

Lisäksi toivomme sinulta

  • oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta
  • vahvaa tietoteknistä perusosaamista (mm. Office-ohjelmat)
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!