(Poistunut julkaisusta)

F2F-varainhankkijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nyt VARAINHANKKIJOITA / FEISSAREITA hyväntekeväisyysjärjestön varainhankintaan Lahteen.

Varainhankkijat/feissarit työskentelevät tiimeissä, joissa he kiertävät keskustelemassa asuinalueilla hyvän asian puolesta. Tavoitteena on saada ihmiset sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön lahjoittajiksi. Työajat sijoittuvat arki-iltoihin ja sinulle luvataan työstäsi reilu palkka: 12€ tunnilta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työvuoroja voit tehdä oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan. Saat myös mahdollisuuden tehdä työtä eri kampanjoissa niin pitkään, kuin haluat!

Emme edellytä työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Itse tehtävään saat kattavan perehdytyksen. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluvat mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa!

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 21.10.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Personalhuset - hyvää työtä.

Seuraa meitä Facebookissa & Instagramissa! @personalhusetlahti

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.