Extramyyjiä Jack&Jones, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Oletko ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja olet parhaimmillasi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa? Sitten voit olla juuri se henkilö, jota etsimme!

Jack&Jones on johtava miestenvaatemerkki, jolla on intohimo Denimiin. Me Jack&Jonesilla uskomme, että henkilökuntamme on avain menestykseen, ja jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme, pyrimme kasvattamaan työntekijöitämme ensin. Kun aloitat meillä työskentelyn, saat ammattitaitoisen ja perusteellisen perehdytyksen. Näin varmistamme, että pääset ensimmäisestä päivästä lähtien sisään tiimiin ja myymälätyöhön.

Meille Jack&Jonesilla on tärkeää, että asiakkaat kohtaavat liikkeissämme positiivisia ja motivoituneita myyjiä. Tärkein tehtäväsi on edistää myyntiä ja löytää asiakkaalle se tyyli ja ratkaisu, jossa hän tuntee olonsa itsevarmaksi ja tyytyväiseksi. Sinun ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen myyntiin ja kaupan päivittäisiin rutiineihin. 

Etsimme extramyyjiä pääkaupunkiseudun Jack&Jones myymälöihin. Jack&Jones on osa Bestseller-konsernia ja lisäksi halutessasi voit työskennellä myös Bestsellerin muiden brändien myymälöissä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsopimus. Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa. 


Edellytämme sinulta

Positiivisuutta ja sosiaalisuutta
Tiimityötaitoja
Halua kehittyä myyjän työssä


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja hauskan työn
Paikan mahtavassa tiimissä, jossa sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat luonnollinen osa työtä 
Takuun sekä ammatilliselle että henkilökohtaiselle kehitykselle  
Houkuttelevat henkilökunta-alennukset Jack&Jonesille ja myös muille BESTSELLER-tuotemerkeille 


Arvostamme

Kokemusta myyjän töistä tai asiakaspalvelusta, mutta asenne ratkaisee aina lopulta!  


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kattava CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528494
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa