Extraajia Shell helmisimpukka,Aura
Go On Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt EXTRAAJIA HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄN TEHTÄVIIN Shell Helmisimpukka AURAAN

Työ on vuorotyötä. Liikenneasema on auki 24/7, joten luvassa on aamua,iltaa sekä yövuoroa.

Työtehtävät ovat monipuolisia: tehtäviin kuuluvat liikenneaseman kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, toimipaikassa myytävien tuotteiden valmistus, kuten sämpylöiden paistaminen ja muu pienimuotoinen grilliruoan valmistus sekä tuotteiden esillelaitto. Liikenneaseman siivoustehtävät ovat myös osa työkuvaasi.

Sinä pystyt itse vaikuttamaan mitä vuoroja pystyt tekemään opiskelujen tai muun elämäsi ohella. Ei ole tuntisidonnaisuutta!

Tehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkisellä rehellisellä asenteella ja myynnillisellä twistillä, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita!

Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi tulee olla. Jos omaat veikkaustaidon, niin hienoa, sekin on plussaa.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Kiinnostuitko Extraajan työstä?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Haku toteutetaan henkilöstöpalvelu Go On Turun kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Turku p. 044 980 2826 tai turku@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot