(Poistunut julkaisusta)

Extraajia saliin ja keittiöön, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme heille nyt Turun ravintolaan ahkeria ja energisiä

EXTRAAJIA

sekä salin puolelle että keittiöön!

Etsimme henkilöitä, joka nauttivat asiakaspalvelusta ja osaavat toimia tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Voit olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ravintolamaailmasta tai alan koulutus sekä hygieniapassi. 

Työtehtäviä on sekä salin että keittiön puolella, joten kerrothan hakemuksessasi kummasta paikasta olet kiinnostunut. Töitä on tarjolla iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle! Palkkaus matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille alla olevan linkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=341 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi