(Poistunut julkaisusta)

Extraaja saliin, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Hook on tarjonnut asiakkailleen Suomen parhaat siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997 alkaen. 

Lue lisää: www.ravintolahook.fi


Haemme heille nyt Turun ravintolaan ahkeraa ja energistä

EXTRAAJAA

salin puolelle!


Etsimme henkilöä, joka nauttii asiakaspalvelusta ja osaa toimia tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta ravintolamaailmasta ja asiakaspalvelutehtävistä, alan koulutus katsotaan suureksi eduksi. Taskustasi löytyy myös voimassa oleva hygieniapassi. 

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuihin ja iltoihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen. Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan TES:n mukaan. 

Tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti osaksi asiakkaamme nuorekasta tiimiä! 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=566

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi