Extraaja saliin, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme heille nyt Tampereen ravintolaan ahkeraa ja energistä

EXTRAAJAA

salin puolelle.

Etsimme henkilöä, joka nauttii asiakaspalvelusta ja osaa toimia tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Voit olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ravintolamaailmasta, asiakaspalvelusta tai alan koulutus.

Töitä on tarjolla iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle! Lisäksi kesällä on mahdollista tehdä töitä lähes kokoaikaisesti. Palkkaus matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille alla olevan linkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=354 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot