(Poistunut julkaisusta)

Extra-tarjoilija, Pancho Villa
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle Pancho Villaan EXTRA-TARJOILIJAA keikkatyösuhteeseen!

Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa valittiin Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019 ja 2020!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolais henkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.

Etsimämme henkilö on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Sinulta voi löytyä kokemusta jo entuudestaan tarjoilijan työtehtävistä tai olet vasta alalle ponnistava lupaus. Työt alkavat heti kattavalla perehdytyksellä. Työvuoroja on tarjolla viikonloppuisin.

Hakijoilta odotamme:

- hyviä asiakaspalvelutaitoja

- ripeää työotetta

- joustavuutta

- paineensietokykyä

- täysi-ikäisyyttä

- suomen kielentaitoa

 

Tarjoamme:

- keikkatyösuhteen

- monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

 

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda omalla ammattitaidollasi maukkaita makuelämyksiä Pancho Villan asiakkaille!

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.