(Poistunut julkaisusta)

Extra henkilöitä varastoon
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Haemme asiakkaallemme pk-seudulle elintarvikealalle kahta henkilöä aamu- ja iltavuoron keräilyyn klo.9-17:00 ja klo.12-20:00 ja yhtä henkilöä aikaiseen aamuvuoroon klo.03-11:00 tavaran vastaanottoon.
Aikaisen aamun työt alkavat mahdollisimman nopeasti ja jatkuisivat todennäköisesti ainakin vuoden loppuun.

Aikaisempi kokemus varastoalalta on toivottavaa.
Työn vaatimuksena on hygieniapassi.


Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen ari.pajunen@hryhtiot.fi, 040 480 2301.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.