(Poistunut julkaisusta)

EXTERNAL SALES MANAGER
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Grenkeleasing Oy:n uuteen Turun toimistoon energistä External Sales Manageria määrittelemään ja tarjoamaan leasing-ratkaisuja yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Olet innokas ja motivoitunut B-to-B -myyntikentällä jo kokemusta kartuttanut henkilö. Olet mahdollisesti työskennellyt ICT-toimialaan tai muuhun leasing -rahoitukseen liittyvässä myyntitehtävässä. Hallitset myyntityön peruslähtökohdat ja osaat määritellä ja tarjota ratkaisuja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Grenken Suomen liiketoiminta kasvaa vakaasti ja varmasti. Tarvitsemme sinua rakentamaan omalta osaltasi Turun tiimin tulosta. Ympärilläsi on Grenken nuorekas, draivikas, osaava ja hyvän fiiliksen tiimi, joka on tottunut onnistumaan yhteisen tekemisen kautta. Saat vastuullesi sekä olemassa olevia kumppaneita että etsit tehtävässäsi jatkuvasti uusia asiakkuuksia. Matkapäiviä tulee jonkin verran, mutta voit suunnitella omaa ajankäyttöäsi ja vaikuttaa omaan toiminta-alueeseesi.

Odotamme, että olet aiemmissa tehtävissäsi päässyt tavoitteisiisi, mutta toisaalta olet myös valmis oppimaan lisää myynnistä ja yritysasiakkaiden palvelemisesta. Suurin osa kumppaneistamme on ICT -toimialalla, minkä vuoksi toimialatuntemuksesta on sinulle hyötyä. Perehdytämme ratkaisuihimme perusteellisesti, joten tärkeintä on aito myynnillisyytesi, halusi oppia uutta ja kiinnostus rahoitusalaa kohtaan. Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeintä on sosiaalinen avoimuus, halu seurustella ja neuvotella asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet kaikessa toiminnassasi asiakaslähtöinen henkilö. Olet koulutukseltasi tradenomi tai vastaava ja hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään hyvään tiimiin ja positiiviseen ilmapiiriin. Teemme työtä puhaltaen yhteiseen hiileen ja tukien yksilöitä optimaaliseen suoriutumiseen. Saat  mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Palkitsemme työstäsi kilpailukykyisellä kiinteällä kk-palkalla, toimipaikkakohtaisella bonuksella sekä Grenken monipuolisilla henkilöstöeduilla. 

Toivomme, että kiinnostut paikastamme ja kyselet lisätietoja Mercuri Urvalin konsultilta, Petra Naavalinnalta, puh. 040 519 1448. Petra on tavoitettavissa 13.-17.8. Hae tehtävään 26.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com, viitteellä FI-12940. Kiitos!