(Poistunut julkaisusta)

External Sales Manager, Grenkeleasing Oy
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Grenkeleasing Oy:lle EXTERNAL SALES MANAGERIA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT- leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin. Yli 40 vuoden IT -leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajantasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista.

GRENKEllä on yli 120 toimipistettä kattaen 32 maata maailmanlaajuisesti. Olemme yksi Euroopan suurimmista yksityisistä rahoitusyhtiöistä. GRENKEläisiä on tällä hetkellä n. 1200 ja määrämme kasvaa koko ajan.


Haemme nyt vahvistuksena Grenken Jyväskylän toimipisteeseen External Sales Manageria vastaamaan Keski-Suomen alueen yritysasiakaskentästä. Tehtävässä toimit pääosin ICT-alalla, tarjoten asiakkaille parhaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Vastuullasi on sekä jo olemassa olevista kumppanuuksista huolehtiminen, että uusien asiakkuuksien hankkiminen. Tueksesi saat Grenken osaavan ja nuorekkaan tiimin, joka uskoo yhdessä tekemiseen.
Työ on liikkuvaa ja pitää sisällään jonkin verran matkustuspäiviä. Pääset kuitenkin itse vaikuttamaan ajankäyttöösi sekä toiminta-alueeseesi.

Odotamme Sinulta:
- Tavoiteorientoitunutta ja asiakaslähtöistä asennetta
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi etc.)
- Sujuvaa englannin kielitaitoa
- Kokemusta B2B-myynnistä ja myynnillistä draivia

Eduksesi katsotaan:
- ICT-toimialatuntemus ja kokemus leasing-myynnistä
- Saksan ja ruotsin kielen osaaminen

Etsimämme tekijä on vahva tiimityöskentelijä sekä kykenevä rakentamaan pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita. Perehdytämme ratkaisuihimme perusteellisesti, joten kokemusta tärkeämpää on aito intosi B2B-myyntiin sekä halusi oppia uutta ja kiinnostus rahoitusalaa kohtaan.

Tarjoamme Sinulle:
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä
- Kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan + toimipaikkakohtaisen bonuksen, autoedun sekä Grenken muut henkilöstöedut

Mikäli olet etsimämme myynnillinen tekijä, laita hakemus oheisen linkin kautta 25.1 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.grenkeleasing.fi