(Poistunut julkaisusta)

External Affairs Manager / AbbVie Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019


AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbVie keskittyy kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 29 000 henkeä ja AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Haemme nyt kokenutta, näkemyksellistä ja idearikasta

External Affairs Manageria

Vastuullasi on toimia koko organisaatiomme viestintäasioiden avainhenkilönä sekä ylläpitää ja kehittää yrityksemme mainetta ja arvostusta viestinnän eri keinoin. Vastaat strategisesta suunnittelusta ja tuet yrityksen johtoja ja muita kollegoita toimimalla neuvonantajana laajasti viestinnän eri osa-alueissa. Kehität ja toteutat yhtiömme viestintäsuunnitelmaa yhdessä esimiehesi, tiimisi ja liiketoimintayksiköiden kanssa. Rakennat hyvät suhteet ja työskentelet aktiivisessa yhteistyössä sekä median että keskeisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa ja toimit yhtiömme spokespersonina. Kehität ja koordinoit sisäisiä ja ulkoisia viestintäkanavia ja varmistat, että myös kriisiviestinnän prosessit ovat kunnossa. Tehtävässäsi toimit esimiehenä External Affairs -tiimille ja raportoit Market Access & External Affairs Directorille.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä vaikuttajaviestinnästä yhteiskuntasuhteissa. Kokemus lääkealalta on etu ja arvostamme kokemusta potilasjärjestöjen kanssa työskentelystä. Sinulla on kykyä suunnitella, kehittää ja toteuttaa viestintää osana yrityksemme strategiaa. Myös vahva osaaminen yrityksen maineen hallinnasta ja  eri kumppanien kanssa työskentely on sinulle tuttua. Olet toiminut jo esimiehenä tai tiiminvetäjänä ja sinulla on vahvat ihmisten johtamisen taidot. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi viestinnän koulutus, ja hyvä ymmärrys viestinnän trendeistä ja teknologioista sekä vahvaa visuaalista osaamista ja kokemusta eri viestintäkanavien hyödyntämisestä. Olet tottunut työskentelemään erilaisten sidosryhmien kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä valmiudet luoda verkostoja. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen tehtävän terveydenhuoltosektorilla osana menestyvää kansainvälistä yritystä sekä ympärillesi osaavan ja dynaamisen työyhteisön. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Market Access & External Affairs Director Mari Renlund pe 22.11. klo 11–12, to 28.11. klo 13–14 tai ti 3.12. klo 15–16, puh. 0400 422 933. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 5.12.2019 mennessä.

Käy tutustumassa työntekijöihimme ja työyhteisöömme osoitteessa:
www.abbvie.fi/careers/workingatabbvie.html