(Poistunut julkaisusta)

Express-myyjä, Onninen Express, Kerava
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme asiantuntevaa ja palvelualtista

EXPRESS-MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Keravan Express-myymälään. Etsimme juuri sinua huolehtimaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaiden odotukset.

Tehtävänäsi on toimia myymälässä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Työskentelet oma-aloitteisesti asiakkaiden ja tuotteiden parissa, niin että asiakkaiden päivittäinen asiointi myymälässä on helppoa ja sujuvaa. Osallistut tuotehallintaan ja tuotteiden esillepanoon, sekä kampanjoiden toteuttamiseen.

Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla 37,5 h/viikko ja työajat sijoittuvat myymälän aukioloajoille. Työsuhde solmitaan suoraan Onninen Oy:n kanssa.
K-ryhmässä ja Onnisella sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena, sekä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään Onniselle.


Edellytämme sinulta

sähkö-, LVI- tai kylmätuotteiden osaamista
iloista asiakaspalveluasennetta ja myynnillisyyttä
vastuunottokykyä
hyviä tietoteknisiä perustaitoja
kykyä ja halua omaksua uutta


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa
hauskat ja innostavat työkaverit
mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
K-ryhmän hyvät henkilöstöedut


Arvostamme

Kokemusta myymälätyöskentelystä
Paikallisen asiakaskunnan tuntemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään meilillä kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
+3584578815638
helina.lehto@staffpoint.fi