(Poistunut julkaisusta)

Express-Myyjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 53 Onninen Express -myymälää.Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti noin 17 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,9 miljardia euroa vuonna 2018.
Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä Express-myyjää asiakkaamme Onnisen Express Myymälään Helsingin Konalaan. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään määräaikaisena sijaisuutena Eilakaislan henkilöstövuokrauksen kautta 31.12.2020 asti.

Työssäsi

toimit Onnisen Express-myymälän asiakaspalvelutehtävissä, palvellen itsenäisesti Onnisen urakoitsija-asiakaskuntaa heidän erilaisissa sähkö- ja LVI tuotteisiin liittyvissä tarpeissaan. Tehtävänäsi on tehdä asiakkaiden myymälässä asioinnista mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn ohella osallistut myös tuotehallintaan ja tuotteiden esillepanoon, sekä kampanjoitten toteutukseen.

Odotamme sinulta

hyvää asiakaspalveluhenkeä, iloista asennetta ja ammattitaitoista otetta vahvasti asiakastyöhön painottuvaan myymälätyöskentelyyn. Odotamme, että sinulla on jo vahva kokemus ja osaaminen sähkötuotteista ja/tai LVI-tuotteista, jotta pystyt asiantuntevasti palvelemaan asiakkaitasi. Tehtävissä korostuvat tarkkuus ja oma-aloitteisuus ja työ edellyttää ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelu- ja myyntihenkeä. Työssä tarvitset myös hyviä tietoteknisiä taitoja, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan myös trukilla-ajotaito ja urakoitsija-asiakaskunnan tuntemus. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin, haastaviin ja vastuullisiin teknisen alan myyntitehtäviin. Pääset osaksi ammattitaitoista ja viihtyisää työyhteisöä, joka tähtää aina työssään mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen. Hyvien työaikojen (arkisin klo 5:30-17 välillä) ohella tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, joka jatkuu määräaikaisesti ainakin 31.12.2020 asti. Myymälä sijaitsee Helsingin Konalassa. Palkkaus on kilpailukykyinen ja asiakkaamme noudattaa Kaupan alan työehtosopimusta.  

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 3.2.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi