Export Traffic Coordinator

Cosco Shipping Lines Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Export Traffic Coordinatoria vientitiimiimme Helsinkiin. Päivittäiset työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään kuljetusketjun eri osista huolehtimista sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Tehtävä edellyttää kykyä hallita kokonaisuuksia itsenäisesti mutta myös hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, sujuva kommunikaatio tiimin sisällä sekä eri sidosryhmien kanssa on tärkeässä osassa. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua määräaikaisuuden jälkeen tilanteesta riippuen.

Arvostamme erityisesti kokemusta merikuljetus- ja/tai logistiikka-alalta sekä hyvää suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa. Toivomme myös aikaansaavaa työskentelyasennetta sekä aitoa halua kehittyä työssä. Lisäksi sopiva koulutustausta katsotaan eduksi.

Hakijalta odotamme:

  • Koulutustaustaa ja/tai aikaisempaa työkokemusta laivaus-, logistiikka- tai huolinta-alan tehtävistä
  • Huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Hyviä IT-perustaitoja, erityisesti Office-työkaluista
  • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

  • AMK- tai yliopistotutkinnon esimerkiksi logistiikan, tuotantotalouden tai kaupalliselta alalta

Tarjoamme sinulle:

  • Laajan työkuvan ja vastuulliset työtehtävät
  • Mukavat kollegat ja sosiaalisen tiimiympäristön
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet alalla

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä, määräaikaisuuden kestosta neuvotellaan hakijan kanssa.

Mikäli kiinnostuit Export Traffic Coordinatorin tehtävästä, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi mahdollisimman pian osoitteeseen hr@coscoshipping.fi . Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta