(Poistunut julkaisusta)

EXPORT SALES MANAGER
Finelcomp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Olemassa olevat asiakkaamme tietävät tuotteidemme tuoman arvon. Nyt on otollinen ajankohta kertoa myös muille sähkökeskusmekaniikkaratkaisujemme todistetuista eduista ja lähteä kasvattamaan osuuttamme kansainvälisillä markkinoilla.

Haluamme sinut mukaan kartoittamaan kansainvälisiä markkinoita ja avaamaan uusia mahdollisuuksia.  Varmistaaksemme menestymisesi tehtävässä olemme tehneet taustatyötä ja kartoituksen ensisijaisista kohdemarkkinoista.  Tehtävässä olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, käyt tapaamassa heitä ja keräät tietoa heidän tarpeista sekä vakuutat heidät meidän ratkaisuistamme. Rakennat tarjouksia yhdessä muun organisaatiomme kanssa, toimit yhteyshenkilönä asiakkaille ja osallistut tärkeille alan messuille. Jos sosiaalisen median hyödyntäminen kuuluu osaamisalueisiisi,  saat mahdollisuuden kehittää sähköistä  markkinointiamme yhdessä markkinointiosaston kanssa. Teet myös läheistä yhteistyötä muun myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta näyttöjä myynnistä kansainvälisessä ympäristössä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi myynnin ammattilainen. Olet toimeen tarttuva, energinen ja viihdyt itsenäisessä sekä monipuolisessa roolissa. Ratkaiset ongelmia itsenäisesti ja osaat hyödyntää taustaorganisaatiomme osaamista. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Innostut tekniikasta ja halua oppia lisää teknisistä ratkaisuistamme. Sähkö- ja pienjännitetekniikan osaaminen lasketaan eduksi. Olet tottunut matkustamaan työssäsi ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Tehtävässä voit työskennellä joustavasti kotitoimistolta käsin.

Pidät suomalaisen perheyrityksen rehtiyttä ja laadukasta tekemistä tärkeinä arvoina ja haluat mukaan nostamaan yritys kansainvälisesti seuraavalle tasolle. Tarjoamme sinulle avaintekijän tehtävän vakaassa suomalaisessa yhtiössä, jolla on laadukkaat tuotteet ja joka investoi vahvasti tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Heimo Halonen puh. 040 706 3635. Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com, viitteellä FI-14015.