(Poistunut julkaisusta)

EXPORT MANAGER
RAISIO OYJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme Raisio-konsernin vientiin sinua


EXPORT MANAGER

Raision strategisena tavoitteena on kasvattaa kauraliiketoiminnasta toinen kansainvälinen tukijalka Benecol-liiketoiminnan rinnalle. Terveellisen ruuan ammattilaisena osana Healthy Ingredients-tiimiä pääset mukaan vaikuttamaan liiketoimintamme voimakkaaseen kasvuun ja uudistumiseen.

Vastaat nimettyjen kaura-ainesosiemme myynnistä sekä luot, ylläpidät ja kehität B2B- avainasiakasyhteistyötämme. Kaupallinen roolisi sisältää monipuolisia myynnin ja myynnin kehityksen tehtäviä. Tavoitteenasi on kartoittaa ja avata uusia markkinoita sekä kasvattaa myyntiä tapaamalla asiakkaita messuilla ja heidän luonaan.  

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta B2B-kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Toivomme elintarviketeknologista, teknistä tai kaupallista koulutusta. Sujuva englannin kielen taito on edellytys työtehtävien hoitamiselle. 

Arvostamme vilja- tai kasvipohjaisten raaka‐aineiden (erityisesti kaura) hyvää tuntemusta. Työssä onnistumistasi tukee kokemus elintarvikealalta, B2B-myynnin kansainvälisistä tehtävistä sekä avainasiakashallinnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen tehtävän kiinnostavien ihmisten ja tuotteiden parissa sekä kilpailukykyiset edut. Pääset kansainvälistämään Raision lisäarvollisia kauratuotteita sekä auttamaan asiakkaitamme asiantuntijaroolissa. 

Toimipaikkasi voi olla Raisiossa, Espoossa tai muuallakin, mutta tehtävien hoitaminen edellyttää säännöllistä käyntiä myös Raisiossa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ulkomaille.  


Lisätietoja antaa  Business Manager  Ilkka Ojansivu p. +358447821327 to 14.5. kl 13-14 ja ke 20.5. kl 13-14 .


Lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.5.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Export Manager".