(Poistunut julkaisusta)

EXPORT MANAGER
InHunt Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Asiakkaamme on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja etsii pääkaupunkiseudulle uutta

EXPORT MANAGERIA

Tehtäväsi on tunnistaa kohdemaiden potentiaaliset markkinasegmentit (yhteisöt joissa digitaalisuus ja jakamistalous toimivat drivereina, kuten esim. kirjastot ja sairaalat) ja näiden segmenttien sisällä vaikuttavat toimijat. Sen jälkeen käyt keskustelut yhteistyömahdollisuuksista ja solmit uudet jälleenmyyntisopimukset valittujen tahojen kanssa. Tavoitellut jälleenmyyjät eivät todennäköisesti ole ns perinteisiä ICT-alan toimijoita, heidän vastuullaan on paikallinen asiakkaiden kouluttaminen, lähituen antaminen sekä laitteiden asentaminen.

Osaat analysoida kunkin kohdemaan potentiaalin, osaat kartoittaa ja arvioida eri jälleenmyyjien asiakaskunnan ja myyntiosaamisen, osaat käydä sopimusneuvottelut jonka jälkeen kykenet motivoimaan jälleenmyyjän myyntihenkilöstön tekemään sovittuja myyntitoimenpiteitä niin että ne johtavat kauppoihin. Sinulla on oltava riittävä kokemus tuloksekkaasta kansainvälisestä myynnistä, ymmärrät jälleenmyyjän myyntiprosessin eri vaiheet ja osaat vaikuttaa jälleenmyyjään sen kaikilla organisaatiotasoilla ilman esimies -statuksen antamaa tukea.

Persoonatasolla Sinussa korostuu halu ja kyky tehdä tulosta jälleenmyyjien kautta, kyky myydä itse, halu vaikuttaa yhtiö- ja yksikkötasolla asioihin, oikeantyyppinen kunnianhimo, suunnitelmallisuus, vastuunotto menestyksestä, itsenäinen ongelmanratkaisukyky ja kyky viedä asioita läpi. Hyvä englannin kielen taito sekä kokemus vientitoiminnasta ovat välttämättömiä, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisillä markkinoilla. Pääset näköalapaikalle ja Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja olla mukana rakentamassa Yrityksen kasvutarinaa. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206 Kari Paananen, puh. 040-547 4544 tai. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.3.2019 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.