Export Gateway Specialist
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt aktiivisia ja oma-aloitteisia logistiikan ammattilaisia lentorahdin liikenteenhoitoon (Export Gateway Specialist) yhteistyössä DHL Global Forwarding Oy:n kanssa. Toimipiste ja tiimi on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan DHL Global Forwardingin kanssa.

Työsi lentorahdin vientitoiminnossa on monipuolinen ja siihen sisältyy mm. asiakkaiden toimeksiantojen liikenteenhoidollisia tehtäviä, alihankkijayhteistyötä ja -valintaa, lähetysten konsolidointia, rahtikapasiteetin hallintaa ja ohjaamista sekä yhteistyötä lentoyhtiöiden ja muiden sidosryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä DHL verkoston ja asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa työkokemusta lentorahdista ja/tai viennin parista sekä kaupallisen/logistiikka- alan korkeakouluopintoja. Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa, ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelun ja huolinnan kokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499057
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa