(Poistunut julkaisusta)

EXPORT CUSTOMER SERVICE SPECIALIST
DHL Global Forwarding Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä
EXPORT CUSTOMER SERVICE SPECIALISTIA
yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa osaksi Tampereen merivientitiimiä. Pääset mukaan mukaansatempaavaan ja monipuoliseen työnkuvaan maailman suurimmassa logistiikkayrityksessä. Saat ympärillesi rennon ja kannustavan työyhteisön sekä alan huippuammattilaiset. Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaidemme merivientilähetyksistä sekä projektikuljetuksista. Laadit kuljetustilauksia ja olet asiakasrajapinnassa niin globaalisti kuin lokaalisti. Koordinoit lähetyksiä tiiviissä yhteistyössä DHL verkoston, yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden kanssa. Teet tulliselvityksiä tai valmistelet huolintaan liittyviä asiakirjoja. Aikataulutat vientilähetyksiä ja seuraat aikataulujen toteutumista sekä kuljetuksien edistymistä. DHL Global Forwardingilla, huolintayhtiön meri- ja lentologistiikan asiakaspalvelu voi tarkoittaa tehtäviä tullaajana, huolitsijana, liikenteenhoitajana ja asiakkaan lähetysten asiantuntijana. Toimit ikään kuin ulkomaankaupan kapellimestarina ja yhdistät oikeat kuljetusketjun palaset kohdilleen.

Toivomme, että sinulta löytyy kaupallinen tai logistiikka-alan tutkinto (AMK tai vastaava) tai olet muutoin kerryttänyt kokemusta kansainvälisen logistiikan parissa. Asiakaspalvelullinen asenne löytyy sinulta luonnostaan ja kykenet viemään useampaa projektia eteenpäin saman aikaisesti. Olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen tekijä. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Tarjoamme sinulle nopeatempoisen ja vaihtelevan työympäristön merirahdinparissa, mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista alan johtavassa ja globaalissa organisaatiossa sekä esimiesten ja tiimin täyden tuen.

Haku päättyy 30.6.2020, mutta haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV sekä hakemus. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen (050 444 4448 tai lauri.pelkonen@adecco.fi)