(Poistunut julkaisusta)

Export Coordinator
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Feed Exports on osa Hankkija Oy:n rehuliiketoimintaa. Innovatiivisen tuotekehityksen myötä olemme tuoneet markkinoille uudenlaisia rehujen ainesosia ja lisäaineita, jotka perustuvat maailmanlaajuisesti   patentoituun teknologiaan ja uusien raaka-aineiden hyödyntämiseen. Myymme tuotteita kansainvälisten jakelijakumppaneiden kautta, ja myyntimme on laajentumassa nopeasti Venäjän ja EU-alueen lisäksi tärkeimpiin Aasian maihin sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Liity nyt energiseen joukkoomme kehittämään parempaa maailmaa suomalaisten innovaatioiden avulla!

Haemme nyt joukkoomme Sinua

EXPORT COORDINATOR

Vastaamaan rehuainesosien viennin päivittäisestä toiminnasta. Vientitiimimme vastuulla ovat rehujen ja rehulisäaineiden viennin logistiikka tehtailta asiakkaille sekä tuotannon koordinointi alihankkijoidemme kanssa. Tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi vientiassistenttia. Tehtävässä toimit tiimin operatiivisena vetäjänä ja vastaat päivittäisen työn organisoinnista. Käsittelet tilauksia, pyydät rahtitarjouksia ja teet päätöksiä käytettävistä rahtauksista sekä muodostat tuotantoennusteita alihankkijoillemme.

Sinulta odotamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, logistiikan pääaine katsotaan eduksi.
  • Usean vuoden kokemusta vientilogistiikan järjestelyistä ja alan käytäntöjen tuntemista.
  • Erinomaisia organisointitaitoja 
  • Suunnitelmallista ja systemaattista työtapaa
  • Positiivista ja innostunutta asennetta
  • Halua ja valmiutta vastuunottoon
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen osaamista

Tarjoamme innostavan tehtävän alan johtavan toimijan palveluksessa. Työkaverisi ovat rentoja ja rautaisia ammattilaisia. Henkilöstöllemme tarjoamme erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa vientijohtaja Jyrki Heinimo 010 76 83082 ti 3.3. klo 15-16, pe 6.3. klo 10-11 tai ke 11.3. klo 11-12  tai jyrki.heinimo@hankkija.fi 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 11.3.2020.