Experienced Test Coordinator
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Me OP:lla haluamme luoda laadukkaita tuotteita ja palveluita. Onnistuaksemme tässä korkealaatuinen testaus on avainasemassa. Oletko sinä kokenut laadunvarmistuksen ammattilainen, joka nauttii laajojen kokonaisuuksien parissa työskentelystä? Haluatko päästä näkemään työsi jäljen miljoonien asiakkaidemme arjessa?

 

Experienced Test Coordinator, System Team

 

Haemme erittäin kokenutta testauksen ja laadunhallinnan ammattilaista mukaan suureen järjestelmäuudistamishankkeeseemme. Tulet vastaamaan hanketasolla testaamisen laadusta sekä kattavuudesta.


Tämän lisäksi vastaat:
•    Hankkeen testauksen prosessien kartoittamisesta, parantamisesta sekä jalkauttamisesta, mukaan lukien tiimien testaamisen tukemisesta sekä kokonaiskuvan hahmottamisesta ja kommunikoinnista, sisältäen go/no-go päätökset laadun tiimoilta
•    Laajojen sovelluskokonaisuuksien testaamisen suunnittelusta sekä itse testauksesta. Tunnistat riippuvuussuhteita sekä mahdollisia riskejä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kehitystä yli tiimirajojen sekä eskaloit ne hankejohdolle
•    Laadun kokonaiskuvan kommunikoinnista hankejohdolle

 

Toivomme sinulta  

 

Toivomme, että sinulla on yli 15 vuoden kokemus suurista testaus- ja laadunhallintahankkeista sekä niin ketterästä kuin perinteisemmästäkin ohjelmistokehityksestä. Hahmotat monimutkaisemmatkin kokonaisuudet, ymmärrät testauksen tarpeet etupainosesti ja näet aina suuremman kokonaisuuden tekemässäsi työssä. Paineensietokykysi on erinomainen ja kykenet toimimaan tiukkojenkin deadlinejen puitteissa. Tehtävässä tarvitset myös hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi, sillä johdat testausta monitoimittajaympäristössä. Sinulla on myös vankkaa kokemusta offshore-toimijoiden kanssa työskentelystä.

 

Mitä me tarjoamme sinulle?    

 

Tässä roolissa pääset mukaan todella mielenkiintoiseen ja uniikkiin järjestelmäuudistamishankkeeseen, jossa tulet olemaan erittäin tärkeässä roolissa. Pääset haastamaan itseäsi sinulle kertyneen testaus- ja laadunhallintakokemuksen kautta erittäin kompleksisessa kentässä sekä ohjaamaan hankkeen parissa työskenteleviä tiimejä. Me OP:lla katsomme jatkuvasti tulevaan ja rakennamme alan parhaita ratkaisuita. Tämä tarkoittaa, että pääset pidemmälläkin tähtäimellä mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.
   

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 23.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Competence Lead Leena Likitalo (leena.likitalo@op.fi). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.

   

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460132
  • Tehtäväalue: IT, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki