(Poistunut julkaisusta)

Expansion Manager/Liiketilapäällikkö Fitness24Seven
Fitness24Seven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko myyntihenkinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja? Haluatko mukaan mahdollistamaan hyvinvointia tukevan liiketoiminnan kasvua? Kyllä? Hienoa, sillä Fitness24Seven kasvaa ja etsimmekin nyt uutta Expansion Manageria liittymään kansainväliseen joukkoomme!

Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Expansion Managerina rakennat kanssamme liiketoiminnan kasvua yhdessä maajohtajan ja työparisi kanssa. Olet yksi kasvun mahdollistajistamme, etsit uusia toimitiloja ja neuvottelet liiketoiminnallisesti kannattavia vuokrasopimuksia. Vastuullasi on myös jo olemassa olevien sopimusten hallinta ja uudelleen neuvottelu. Liiketilajohtamisen lisäksi pääset osallistumaan markkinatutkimuksiin ja kilpailija-analyyseihin. Mielenkiintoisia haasteita tarjoava työsi on monipuolista ja pääset vakuuttamaan tiukoissa face-to-face neuvotteluissa, sekä hallinnoimaan virallisia sopimusasiakirjoja. Tehtävänäsi on edustaa Fitness24Seveniä vakuuttavalla ja sosiaalisella otteellasi.

Toivomme löytävämme yrittäjähenkisen, yhteistyöhaluisen ja määrätietoisen henkilön joukkoomme. Odotamme sinulta myynnillistä ja tavoitteellista otetta kasvun vahvistamiseen. Paineensietokyvystäsi ja ongelmanratkaisutaidostasi on hyötyä tulevissa neuvottelutilanteissasi. Olethan aktiivinen tiimipelaajaa, joka kommunikoi sujuvasti eri sidosryhmien välillä niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme korkeakoulututkintoasi, esimerkiksi kiinteistö- tai liiketaloudesta. Edellytämme sinulta kokemusta liike- tai toimitiloista, niiden välittämisestä tai hankinnasta. Meille on tärkeintä aito ja innokas kiinnostuksesi alaamme kohtaan. Neuvotteluihin ja uusille liiketilalöydöille saapuaksesi, taskustasi tulisi löytyä ajokortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa liiketoiminnan mukana. On sanomattakin selvää, että otamme sinut ilolla vastaan. Meillä töitä tehdään yhdessä ja lupaamme kattavan perehdytyksen, josta ponnistat tuetusti vauhtiin. Saat itsenäisen roolin ja vastuuta, mutta pääset myös mukaan tehotiimiin, toimitusjohtajan ja Expansion - työparisi rinnalle. Me luotamme tekijöihimme ja pääsetkin itse suunnittelemaan aikataulusi. Etsimme henkilöä vastaamaan Keski- ja Pohjois-Suomen liiketiloista, joten tehtävä sisältää jonkin verran matkustelua. Mahdollistamme joustavan etätyön, jossa toimipisteesi sijaitsee Tampereella sekä tulet säännöllisesti työskentelemään Helsingin toimipisteessä.

Innostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään viimeistään 24.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta!

Mikäli janoat lisää tietoa tehtävästä, kysymyksiisi vastaukset sinulle tarjoaa Baronan rekrytointikonsultti Laura Hannila. Lauran tavoitat numerosta 043 824 3431.