Exoteriko - Toimistohenkilö
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme Turkuun TOIMISTOHENKILÖÄ

Etsimme nyt Turkuun toimistohenkilöä vastaamaan osto- ja myyntireskontrasta sekä toimiston rutiinien (mm. erilaisten raportointien teko / yleiset toimistotyöt) hoidosta. Työnkuvan olisi tarkoitus laajentua myös kirjanpitotehtäviin sekä palkanlaskentaohjelman (Adminet) käyttämiseen, joten osaaminen erityisesti kirjanpidosta olisi suotavaa.

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja erilaisten sidosryhmien kanssa toimiminen on sinulle luontevaa. Toivomme sinun pystyvän ottamaan vastuuta sekä kasvamaan yrityksessä luottotekijän rooliin.

Odotamme sinulta:

- kokemusta kirjanpidosta (2-vuotta tai enemmän ja mielellään tilinpäätöstaitoa)

- itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

- tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

- joustavuutta

- kykyä ja halua omaksua erilaisia taloushallinnon järjestelmiä

- kykyä työskennellä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

- palveluhenkisyyttä ja selkeää ulosantia

- mahdollisuutta kulkea ajoittain Riihikoskelle

Katsomme eduksi:

- kokemuksen veroilmoituksista

- kokemuksen palkanlaskennastaTyösuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena Manpowerin kanssa. Myöhemmin on mahdollista siirtyä vakituiseen työsuhteeseen Exoterikolle.


Työaika on mahdollista sopia myös 80%:ksi mikäli hakija niin haluaa (30h/vko) .

Jätä hakemus palkkatoiveineen heti - sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme henkilöiden haastattelun tehtävään mahdollisimman nopeasti. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio (esko.saurio@manpowergroup.fi 040 6472 205) & Hannu Pelli (hannu.pelli@manpowergroup.fi 040 193 0347)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428229
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi