(Poistunut julkaisusta)

Exoteriko - Autonkuljettaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Julkisivukorjaamisen erikoisosaaja Exoteriko Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Nyt yli kaksi vuosikymmentä toiminut yritys on varma ja luotettava kumppani, kokenut ammattilainen, valinta, joka on helppo tehdä, kun tarvitaan tekijää oman kiinteistön korjaamiseksi. Exoterikon pääkonttori sijaitsee Pöytyän Riihikoskella, Turusta n. 40 km Tampereen suuntaan. Aluetoimipisteet Turussa ja Espoossa helpottavat paikallista toimintaa. Toimialueena on eteläinen Suomi, asiakkaina pääasiassa taloyhtiöt. Johtotehtävissä työskentelee kymmenisen henkeä ja työmailla sesonkiaikoihin lähes 100 julkisivutöiden ammattilaista.

Haemme Turkuun AUTONKULJETTAJAA

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä kuljettajan tehtäviin. Työtehtävässäsi vastaat materiaalien ja kaluston kuljetuksista saneerauskohteisiin Varsinais-Suomen alueella sekä Varsinais-Suomesta Pääkaupunkiseudulle. Toimenkuvaan kuuluu myös muita yleisiä tehtäviä sekä varastolla että työmailla.


Tehtävään hakevilta tulee löytyä voimassa oleva ammattiajolupa sekä BCE-kortti. Odotamme hakijoilta myös positiivista asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä työnkuvaan kuuluvaa riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Myös Hiab-nostimen käyttökokemus on eduksi.

Tehtävässä on sopimuspalkka.

Jätä hakemus palkkatoiveineen heti - sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme henkilöiden haastattelun tehtävään mahdollisimman nopeasti. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio (esko.saurio@manpowergroup.fi 040 6472 205) & Hannu Pelli (hannu.pelli@manpowergroup.fi 040 193 0347)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.