(Poistunut julkaisusta)

Executive Consultant
Korkia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Konsultointitiimimme (Korkia Consulting Oy) odottaa innolla uutta vahvistusta: haemme kokenutta Executive Consultantia ja kiertotalouden osaajaa pääkonttorillemme Helsinkiin.

Keskitymme Korkiassa korkeatasoisiin sijoitus-, kehitys- ja rahoitusratkaisuihin, joissa yhdistyy kestävä kehitys, vastuullisuus ja kansainvälisyys. Kestävän kehityksen laaja-alainen toimijuus luo meille osaamisen ja uskottavuuden, ja sitä kautta pelintekijän aseman niin yritysten kuin sijoittajien silmissä. Tarjoamiemme palvelujen suora seuraus on yhteiskunnan kestävän kehityksen edistäminen. Tämän voimme todentaa.

Konsultointitiimimme toteuttaa laaja-alaisesti liikkeenjohdon konsultointiprojekteja ja olemme erityisen vahvoja tunnistamaan mahdollisuuksia ja luomaan kasvua sekä kilpailuetua markkinamurroksista. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Olemme viime aikoina esimerkiksi olleet rakentamassa kasvustrategiaa monialayhtiö Algoliin, kehittämässä liikenteen palveluistumista Baskimaalle, toimineet Hoasin kehitys- ja testauskumppanina ohjelmistorobotiikassa ja kehittämässä kestävää sanitaatiopalveluketjua kehitysmaihin Suomen UNICEFin kanssa.

Toimintamme on viimeisten vuosien aikana kehittynyt melkoisesti. Tämän on mahdollistanut ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimi sekä vahva Advisor-verkosto. Nyt joukkoomme kaivataan lisää syväosaamista ja myyntivoimaa.

Korkian Executive Consultantina myyt, johdat ja toteutat isoja liikkeenjohdon konsultoinnin projekteja. Menestyminen tässä tehtävässä vaatii vahvaa itsensä johtamista, luovuutta ja näkemyksellisyyttä. Lisäksi erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot sekä kyky kiteyttää olennainen ovat tehtävässä menestymisen kannalta avaintaitoja.

Vuosien kokemus konsultoinnista, strategiatyöstä ja liikkeenjohdosta ei yksinään riitä. Haemme asennetta ja aitoa intoa olla mukana tutkimassa uusia kasvupolkuja, haastamassa kestämättömiä liiketoimintaratkaisuja ja siten ratkaisemassa asiakkaidemme ja yhteiskuntamme haasteita ja kipukohtia. Vahvuusalueitamme ovat energia, kiertotalous ja liikenteen ala, ja nyt haemme lisää syväosaamista kiertotalouden alalta mm. kykyä nähdä tuotteiden elinkaari ja ymmärrystä raaka-aineista sekä materiaalivirroista. Autamme asiakkaitamme tehostamaan resurssiensa käyttöä ja tarjoamme heille näkemystä siitä, kuinka uudet ansaintamallit kuten palvelut sekä digitaaliset ratkaisut maksimoivat materiaalien ja niiden arvon säilymisen kierrossa mahdollisimman pitkään.

Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerrallaan kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija. Siksi meillä kaikilla on mahdollisuus ja osaltaan myös vastuu kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. Tavoitteemme ovat korkealla.

 

Innostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja Korkiasta antaa Turkka Oksanen (+358 400 652 228 tai  turkka.oksanen@korkia.fi). Jos et ole ihan varma, onko tämä paikka juuri sinulle, niin vinkkaa verkostollesi, josko joku tuttavasi löytäisi tästä unelmiensa työpaikan. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.9.2018.

 

Checklist – odotamme sinulta
• Vuosien kokemusta ja näyttöjä konsultoinnin, liikkeenjohdon tai asiantuntijatyön onnistumisista
• Syväosaaminen kiertotalouden tai energian alalta
• Erinomaisia analyyttisia ja tiedonprosessoinnin kykyjä
• Erinomaisia suullisia ja kirjallisia taitoja suomeksi ja englanniksi
• Vahva olemassa oleva verkosto ja yrittäjämäinen asenne
• Relevantti akateeminen tutkinto, esimerkiksi MBA, DI tai KTM