(Poistunut julkaisusta)

Executive Assistant
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Jos haluat monikulttuuriseen, aidosti kansainväliseen kasvuyritykseen monipuolisiin assistentin tehtäviin, tämä voi olla juuri sinun seuraava askeleesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän vauhdikkaassa ja mukavassa työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus ylläpitää englanninkielen taitoasi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Työtehtäväsi ovat monipuoliset johdon ja johtoryhmän assistentin tehtävät. Vastaat yrityksen puhelinliikenteestä, joten puhelintyöskentely englannin kielellä on työssä menestymisen edellytys. Muita tehtäviäsi ovat mm. matka-, konferenssi-, kokousvaraukset, matkalaskut, sekä toimistovastaavan tehtävät, joihin kuuluu yhteydenpito työterveyshoitajan, vuokranantajan ja siivousfirman kanssa.

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta johdon assistentin tehtävistä, etenkin monikulttuurisesta ympäristöstä. Hallitset suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia. Muu kielitaito luetaan eduksesesi (venäjä, espanja). Hallitset MSOfficen perusohjelmat, ja suhtaudut tietotekniikkaan positiivisesti. Asenteeltasi olet rohkea ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan oheisen linkin takaa.