(Poistunut julkaisusta)

Executive Assistant, Vehon pääkonttori, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Veholle konsernijohtajan assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Koivuhaan toimipisteeseen. Nykyinen assistentti jää sopimuksen mukaisesti eläkkeelle.

Assistentin työtehtäviin kuuluvat konsernijohtajan aikatauluihin liittyvät suunnittelu- ja järjestelytehtävät, matka- ja kokousvaraukset sekä vastuu erilaisten tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämisestä. Lisäksi assistentti vastaa erilaisten esitysmateriaalien tuottamisesta ja kommunikoi konsernin sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Konsernijohtajan assistentti toimii johtoryhmän sihteerinä ja huolehtii kokouksista sekä kokousasiakirjojen teknisestä hallinnasta.
Työnkuva on vastuullinen ja se tarjoaa monipuolisia haasteita. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään vuodenvaihteessa.

Tämä tehtävä on Sinua varten, jos viihdyt keskeisessä roolissa johtajan arjessa, olet mielelläsi avuksi, pidät monet langat käsissäsi ja omaat aktiivisen työskentelyotteen asioiden eteenpäin viemiseksi. Tehtäväkentästä vastaaminen edellyttää asioiden itsenäistä ja luottamuksellista hoitamista, tilannetajua, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuden hahmottamista yksityiskohdat huomioiden. Toimintatapasi on proaktiivinen ja tartut asioihin tehokkaasti. Olet helposti lähestyttävä, omaat erinomaiset viestintätaidot ja kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti luontevasti erilaisissa yhteyksissä.


Edellytämme sinulta

Vastaavaa aiempaa kokemusta johdon assistentin tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta
Positiivista ja jämäkkää otetta työntekoon ja ajoittaista joustoa työajoissa
Suomen kielen lisäksi hyvää ja aktiivisessa käytössä olevaa englannin ja ruotsin kielitaitoa. Saksan kielen osaamisen katsomme eduksi
Hyviä ICT-taitoja ja kokemusta tämän päivän viestintäteknologioiden ja -kanavien hyödyntämisestä
Hallinnollisten tehtävien lisäksi valmiuksia tuoda omia näkemyksiä asioihin ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä konsernissa ja hienon brändin parissa
Kilpailukykyisen palkkauksen ja vapaan autoedun


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaihetta jo hakuaikana. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna ja lähetämme videohaastattelukutsun valituille hakijoille


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi