(Poistunut julkaisusta)

Executive Assistant & Office Manager
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Etsimme eloisaan joukkoomme Vallilan toimistoomme modernia johdon assistenttia/ toimistopäällikköä, jolla pysyy langat käsissä, löytyy halua kehittää omaa työtään ja joka toimii toimistomme hengettärenä. Roolisi on meille supertärkeä ja se jakautuu kolmeen päävastuuseen:

  • Johdon assistentti
  • Tilavastaava
  • Toimistovastaava

Johdon assistenttina rooliisi kuuluu toimia johtoryhmän kokouksien sihteerinä, osallistua esitysmateriaalien tuottamiseen, koordinoida kokouksien ja matkojen järjestelyitä sekä kalenterivarauksia. Otat ajoittaiset kansainväliset vieraamme vastaan iloisesti ja pidät kahvien kattamisesta niin heille kuin ihan meidän omallekin porukalle. Luotettavuus on kuitenkin tämän vastuualueen kannalta olennaisin piirteesi.

Tilavastaavana tunnet toimistomme ja pidät huolta tiloistamme, siksi pikavalinnassasi onkin huoltoyhtiön palvelunumero. Tässä roolissa osallistut työsuojelutoimikunnan eli meillä hyvinvointitiimin kokouksiin antaen panoksesi hyvinvointimme ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Saat myös käyttää sisustuksellista silmääsi toimistomme viihtyisyyden takaamiseksi ja toivomme aloitteellisuutta tiloihimme liittyvissä muutostarpeissa ja pienissä päivityksissä. Tämä rooli vaatii erityisesti toimeen tarttuvaa asennetta.

Toimistovastaava ei suinkaan ole näistä rooleistasi vähäisin. Se vaatii sosiaalista luonnetta, sillä olet avaintekijä koko yhteisömme yhteishengen rakentajana ja siten kaikkien tasapuolinen kohtelu ja ystävällinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa ovat tärkeitä piirteitä. Toivomme, että voimme luottaa sinuun myös yhtenä yrityksen kontaktihenkilönä. Toimistovastaavan roolissa huolehdit myös toimistotarvike- ja tukkutilauksista ja jaat mm. saapuvan postin, mutta nämä vievät murto-osan ajastasi.

Kukoistat tässä tehtävässä, jos

olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä mahdollisesi kansainvälisessä ympäristössä, ja työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Nautit vauhdikkaasta menosta ja sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin. Työotteeltasi olet proaktiivinen ja palveluhenkinen. Koulutuksesi voi olla mikä tahansa tehtävään soveltuva. Olet tottunut johtamaan omaa työtäsi itsenäisesti ja kannat omat vastuusi.

Tarjoamme Sinulle

Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä. Tämä ei tarkoita, että työskentelemme vakavina, vaan huumori ja nauru näkyvät ja kuuluvat toimistolla. Kulttuuriimme kuuluu toistemme kannustaminen ja auttaminen, ja jokainen onnistuminen on yhteinen ilo. Meille on tärkeää, että jaat tämän arvopohjan.

Koska hyvinvointi on meille tärkeää, siksi myös työsuhde-etuihisi kuuluu Lounas-, Liikunta- ja kulttuuri- ja Työmatkaedut sekä kattava terveysvakuutus.

Oletko se Sinä?

Lähetäthän meille hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.2. mennessä oheisesta hakulinkistä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattorillemme Leila Kolalle puh. 040-848 2590.